Word lid

Word lid

Word lid van SJW Peco

Omdat Peco de veiligheid van bezoekers en medewerkers hoog in het vaandel heeft staan hebben wij een digitaal ledensysteem. Dit systeem werkt met pasjes en geeft op die manier een transparante weergave van het aantal en de identiteit van de bezoekers. Met behulp hiervan kan er bij (dreigende) problemen direct en effectief ingegrepen worden zodat raddraaiers niet de kans krijgen het feest voor anderen te verpesten.

Het is voor iedere bezoeker die voor de eerste keer in Peco komt verplicht om lid te worden. Dit vormt tegenwoordig echter geen obstakel meer want het enige wat een bezoeker hiervoor moet doen is zorgen dat hij of zij een identiteitsbewijs bij zich heeft. De gegevens van de persoon worden samen met een foto, die ter plekke in Peco wordt gemaakt, aan het pasje gekoppeld. Bij ieder volgend bezoek wordt het pasje voor een scanner gehouden en worden de gegevens van de persoon gescand door de portier. Het is hierdoor voor de medewerkers van Peco gemakkelijk te controleren hoe oud iemand is en of er eerder eventuele onvolkomenheden naar voren treden waardoor de toegang geweigerd kan worden.

De kosten van het lid worden en de entree zijn de eerste keer vijf euro, vervolgens bij elk volgend bezoek bedragen de entreekosten slechts drie euro op vrijdag en zaterdagavond.

Voor de vrijdag en zaterdagavonden is de leeftijdsgrens 14 jaar maar dit kan bij enkele activiteiten variëren, houd hiervoor de website en aankondigingsposters in de gaten.